2009. február 20., péntek

Már csak 3 nap… vagy ki tudja mennyi


2008 július 23.


Kezd izgalmassá válni a dolog… miniManó annyira jól befészkelte magát, hogy nem akarja elhagyni kis birodalmát. A tegnapi vizsgálaton legalábbis ezt mondta a doki bácsi. Sűrűsödnek most már a találkozásaink, ha addig nem történik semmi, akkor pénteken, szombaton, vasárnap is találkozunk. Ha ezek után még mindig semmi, akkor pedig hétfőtől vagy keddtől élvezhetem a vendégszeretetüket. Még nem szeretné megindítani a szülést, csak nagyon dagad a lábam és jobbnak látná ha ott pihengetnék.

Eddig azt sugalltam miniManónak, hogy maradjon még egy kicsit odabenn, most meg arra biztatom, hogy bújjon ki szépen magától. Így persze nem csoda, ha nem tud kiigazodni rajtam. De azért bízom benne, hogy tudja Ő, mikor kell megismerkednünk. Nem szeretnék napokat eltölteni a kórházban. Illetve úgy szeretném eltölteni azt a pár napot, hogy közben Őt dajkálom és szeretgetem.

Apácska is egyre nyugtalanabbul alszik, szinte minden moccanásomra megkérdezi mi a baj, menjünk-e. A család is egyre gyakrabban telefonál, hogy mi újság.

Tehát várunk…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése