2014. augusztus 19., kedd

Nyaraltunk 5 - képkavalkádos kis magyarázattal...

Nagyon nehéz volt fényképezni Őket. Külön-külön is, együtt meg szinte lehetetlen :-) De akad egy-két kedves kép, amit kár lenne elfelejteni.  Nagyon kedves emlék például Marci amikor rácsodálkozik mindenre, vagy amikor épp a strandon alszik. De nagy kedvenc a "malacos étterem borlapja mögül kikukucskálós is.


Zozi az egyik sétánk alkalmával minden oszlopra, kőkockára felállt, naná, hogy le kellett fényképezni.Mint ahogy azt is, amikor a sétány kavicsával játszanak, szórták önfeledten magukra, egymásra. Az épp a helyén állomásozó mentőhelikoptert sem lehetett kihagyni.

Zsuzsi nem nagyon hagyta magát fényképezni, de van pár lopott pillanat amit nem vett észre. Ilyen volt a strandos, amikor Marcival játszik, egy hajón utazós, és amikor a telefonját gyötri. Na Őt vagy nem láttuk, vagy olvasott, vagy telefonozott... 

Aztán vannak még Zozis képek is, egy a fürdőből, az akvárium kőbékáján ülve, vagy a malacos vendéglőben, vagy a kisvonaton :-) Ez utóbbinál édes volt, amikor annyira tágra nyitotta a szemét. Mondta, hogy direkt csinálta így, nehogy becsukja amikor fényképezem. De ez lett az egyik legaranyosabb, legcsillagszeműbb kép róla :-)

Mindhárom gyerek választott valami ajándékot Marci mi mást is, egy traktort választott, aztán mindenkit megállított, hogy nézd micsoda zöld traktorom van!!
Ezek amolyan bohóc-tesós képek, de nagy kedvencek. Akváriumnál, a kikötőben és a parkolóhoz vezető lépcsőn készültek.

Na ez a citromkóstolós Marcis is nagyon jóóó :-) kivetette az ásványvizemből és nyalogatta. Persze jó savanyú volt, de nem adta fel :-)

Szóval itt a vége... eltelt, jó volt, remélem jövőre is sikerül eltölteni pár napot. Kicsit feltöltődtünk, hogy legyen miből erőt meríteni. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése