2014. augusztus 19., kedd

Nyaraltunk 4- Tihany, szobrok, sültmalac

Vannak persze olyan napok is amikor nincs kedve a bandának strandolni... persze ez nagyon ritka, így meglehetősen kevés az az idő, amit a környék felfedezésével tudunk tölteni. Így sajnos kimaradt Tihanyban a kalózkiállítás és ennek a párja Füreden a Mississippi kiállítás, de kell program jövőre is :-) 
Viszont egyik nap amikor már nem igazán volt kedvünk ahhoz az étteremhez amit megbeszéltünk és ráadásul épp "szembejött" velünk egy igazi sültmalac :-) Na jó, a malac éppen sült és mi mentünk el mellette... :-) nem tudtunk ellen állni satufék, parkolás és sültmalac ebéd :-) Hogy jó volt-e??? Szerintetek??? :-D  Degeszre ettük magunkat. 


Persze ezt a nagy lakomát le is kellett dolgozni :-) Irány Tihany. A kikötő felett parkoltunk kicsivel, és megmásztuk a hegyet. Jó is, hogy arra mentünk, mert nagyon meleg lett, vagy csak a mászástól??? Az Apátságot csak kívülről néztük meg, mert a fiúk elemükben voltak, nem mertünk bemenni velük... sétáltunk a parkban, megcsodáltuk a kilátást, ettünk nagyon finom fagyit majd ugyanazt az útvonalat választottuk vissza is amin feljöttünk. Jó kis túra volt :-) 


Egy másik nap, nem is tudom milyen indíttatásból, csak úgy sétálgattunk Füreden, megnézegettük a szobrokat. A fiúk most is mindenre felmásztak, pózoltak... Zozi ügyesen elolvasta melyik kit-mit ábrázol. Bár arról kép nem készült, de szinte minden kikötői sétánk alkalmával a kicsik megsimogatták a halászok csizmáját :-) (nagyon vissza szeretnének jönni Ők is úgy látszik)

Lassan fogynak már a képek, de van még :-) Majd jövök...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése