2012. október 2., kedd

Hétvégék...

A hétvége az egy olyan fogalom, ami sokkal gyorsabban telik el, mint amennyi program, tenni való lenne :) 

Bár már lassan másfél hete történt, de nem volt időm/kedvem/türelmem leírni... Nagyon szép szombatot töltöttünk egy kedves baráti házaspárnál. Ha a környezetet kellene jellemeznem, csak annyit tudnék róla írni, hogy a béke szigete :)  A kicsik is imádnak menni, mert -hogy Zozi szavaival éljek- ott minden van :) Hatalmas, gyönyörű kert, állatok, halastó aranyhalakkal, amiket minden alkalommal meg lehet etetni, dombocska aminek az oldalán kacagva le lehet gurulni, hihetetlen nyugalom, csend, kedvesség, szeretet. 
Szóval ezen az idilli helyen szombatoltunk, főzőcskéztünk, beszélgettünk. Bár a képek telefonnal készültek, mert balga módon a fényképezőt otthon felejtettem, de a lényeget szerintem látni lehet :)

Másnapra -vasárnapra- pedig elutaztunk Zozi unokatestvérét Lillát megköszönteni. A kishölgy is 4 éves lett. Volt nagy játék, viháncolás, de a nap fénypontja természetesen a torta volt :)

A most elmúlt hétvégét sem töltöttük unalmasan. Péntek éjjel Zoli horgászni ment, hozott két gyönyörűséges pontyot haza. De még halpucolás előtt kiszabadultunk a Cifra-kertbe.  Írtam már kicsit róla itt is.  Most együtt mentünk mindannyian. A kicsik játszótereztek, futkároztak, szedtünk gesztenyét, hallgattuk a madarakat élveztük az ajándékba kapott jó időt.


A gesztenyékből később csoda dolgokat készítettünk Zozival közösen :)  (másnap egy kedves blog-barátnál mosolyogva olvastam, hogy ők is gesztenyefigurákat készítettek)


4 megjegyzés:

  1. Csak csatlakozni tudok az előttem szólóhoz! Csodaszépek!:) Ölelés! Szeretném megosztani Veled, hogy újra nagynéni leszek. Nővéremék november végére várják Ajándék Gyermeküket és én leszek remélhetőleg a Dúlája is. Nagyon izgulok! :) Ölelés Mindnyájatoknak!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hú Nati!!! :) Gratulálok Nekik! ...és valami fantasztikus, hogy ott leszel :)Ölelés Nektek is!!!

      Törlés