2014. szeptember 21., vasárnap

Hajógyári szigetes- csúszdás

Zozi kb. májusban kezdte emlegetni, hogy menjünk el a szigetre csúszdázni. De akkor még azt mondogattam neki, hogy melegben, nyáron nem lehet, mert felforrósodik a fémcsúszda és odasül a hátsójuk. Majd ősszel úgy irányítjuk a dolgokat, hogy beleférjen az időbe.
Igazából nem sok kedvem volt velük együtt menni Zsuzsi és az anyuja randijára, mert sem az állapota nem túl jó mostanában, sem a Tegyesz kapcsolattartó szobája... (hihetetlenül elhanyagolt, koszos lett a helység) 
Ahhoz pedig nagy távolság, hogy csak úgy odaruccanjunk pár csúszás kedvéért.

Ezek tükrében böktem erre a szombatra a naptárban, illetve a múlt szombatra, de akkor max úszni tudtunk volna.... akkor voltak azok a nagy esők.

Most viszont az időjárás is tökéletesnek ígérkezett, így gyors telefonos egyeztetés után -(persze biztosan ott lesz, naná hogy mégsem)- szombat reggel pest felé fordult az autónk orra.
A találkozás ugyan sikertelen volt, de az azt követő órák tökéletesek :-)

Bár a szigeten sokan voltak, de elég nagy a terület ahhoz, hogy jól kirohangálják magukat a fiúk. Először a 17-18 fok kevésnek tűnt így pulcsiban kezdték a bulit, de később a rövid ujjú póló is majdnem soknak bizonyult. Csatakosra izzadták magukat. Néha megettek egy szalámis kiflit aztán hajtás újra... hogy fér beléjük ennyi energia...? 


Mindent kipróbáltak, mindenre felmásztak, csúsztak ülve, hanyatt, hason, előre, hátra, forogtak, forgatták őket, pörögtek, pörgettek... 

Nagyon nem is tiltakoztak amikor kora délután előálltunk az ötlettel, hogy együnk valami rendeset és induljunk haza. A KÖKIN levő Kfc-re esett a választás. Útba is esik. Tökéletes.
Miután jól telepakolták a pocakjukat indulás haza. Nem hiszem, hogy kellett 2 perc, mindhárman!!!! aludtak :-D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése