2014. június 1., vasárnap

A csend mindig gyanús...

Kedves Anyukák, leendő Anyukák! 

Tanuljátok meg, ha még nem tettétek, hogy a csend mindig gyanús...

Ma délutáni gyöngyszemünk:
Alaphelyzet: Apácska és Zsuzsi nincs itthon, Zozi mesét néz, jómagam pedig vasalok. Marci hol itt, hol ott, mikor kihez van kedve... Épp nem hozzám... csend van. túúúl nagy csend. néha nyammogás, motyogás, ezek Marci hangjai. Kilesek mit csinál... cseresznyét eszik... eddig oké, de hogyan??? Nem szereti csak akkor ha nincs benne a magja. Első gondolat...-tudom naívság, de szeretném magam is elhinni- óóó de ügyes, végre kiköpködi a magokat :-) 

A FRÁSZT!!!!!!! 
A játék szerszámos ládájából a T alakú (azt hiszem kerék)kulcs segítségével cseresznyét magoz... :-DDD 
Már minden mindegy alapon, mert úszik a cseresznyelében a konyha, az előszoba, az íróasztal és a gyereken nincs ragacs nélküli terület inkább megörökítettem. 
Mi a következtetés? ...én fiam :-) találékony... a jég hátán is megél :-)





6 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Egy pillanatra nem tűnt annak, de már mindegy volt... :-)

      Törlés
  2. Fantörpikus :D Hogy figyeli a reakciódat! :) Hát az azért enyhe túlzás, hogy úszik a konyha :P és még a pólója is tiszta. Láttad volna Noémiét cseresznyeevés után :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Először meglepődött amikor lebukott, de aztán látta, hogy nincs nagy gáz :-) a konyhát nem is látod :-) az asztal végig-végig úszott a cseresznyelében, itt-ott díszítve magokkal. A pólója pedig? ...még nem sikerült kimosni belőle... mondta is, hogy igen-igen cseresznyét ettem... :-)

      Törlés