2013. december 15., vasárnap

Akkor hát a videók...

Csoda egy dolog ez a telefon. Ha valami akció van felveszem (bár még nem rögzült, hogy ennél a telefonnál fektetve kell tartani, mert így nem az igazi...), párszor megnézem és a feledés homályába vész. Illetve ilyenkor amikor nagytakarítást végzek a telefonon előkerülnek a rég látott csodapillanatokat megőrző képsorok. Többek közt ilyen amikor Zozi épp csak megtanult bicajozni és az első teljes körét rótta a garázs előtt:




...vagy még egy nyári felvétel... igen, tudom ezt a zenét egyszer már elsütöttem Marci révén, de ez olyan igazi Zozis :-)  Tulajdonképpen csakis Verde macsós-videó kérésére ágyazom be. De imádom :-) (mint ahogy a többit)


Már az előzőekben írtam, hogy nagyon várták a mikulást, a karácsonyt pedig nagyon-nagyon :-) Ehhez kapcsolódik Zozi verse amivel majd szerdán a karácsonyi műsorban szerepel. Naná, hogy Marci is látszódni akart...

...és akkor jöjjön egy kis Marci szereplés :-) Az első ovis vers amit még itthon megtanultunk, de ez volt az oviban is az első. Imádom, mert mindig úgy fejezi be, hogy utána mondja: ügyeees! Most kihagyta, de Zozi a háttérből pótolta :-)


A következő a Télapó itt van... Igazi Marci módra, a második versszaktól cseppet rockosítva :-)


A végére hagytam a legfőbb kedvencemet. KETTEN énekelnek. Számomra is ez volt a legelső. Egyáltalán nem számítottam rá, hogy ilyen szépen végigéneklik.

Hát ennyi... jó lesz majd később újra végignézni.

4 megjegyzés:

  1. MarciZozi dömping van! :) De jó volt Őket látni! :) Ügyesednek, okosodnak! :) Hiper szuper édesek! :)

    VálaszTörlés
  2. Verde ha csak egy mosolyt sikerült vele az arcodra csalni már megérte :-)

    VálaszTörlés