2013. február 2., szombat

4 és fél éves lett Zozi

Igen, Zozi mááár ennyire nagyfiú. Hihetetlen ugye? 

Sorolhatnám miket tud, de valószínűleg sokkal többet, mint gondolom, mert olyan dolgokkal lep meg amit álmomban sem képzelek. Minden érdekli, mindenre nyitott, mindent megjegyez. Olyan az agya, mint a szivacs :) 

Bújós, csupaszív-csupalélek, simulékony, érzékeny kisember. Igazi ovis. Néha-néha bepróbálkozik ugyan, hogy ő itthon sokkal jobban szeret lenni, mint az oviban, de alapvetően imád ott lenni. Van egy új barátnője :) Fanninak hívják, igazi lelki társak az óvónéni szerint. Nagyon egyformák, egymásra találtak, azóta együtt játszanak szépen csendben elvonulva a zajongóktól. Persze tud pajkos kisherceg is lenni, de egy fél mondattal le tudja csillapítani a kedélyeket :) 
-Most haragszol rám? 
-Sajnálom.... 
-Rám mosolyogsz? 
...Na ki tudna ilyenkor tovább mérgeskedni? :) 
Annyi minden járt az eszemben, magamban ezerszer megfogalmaztam már mi az amit le szeretnék írni róla, de szétröppentek a gondolatok. 

Inkább még beszúrok valamit amivel a héten lepte meg a családot... én kis híján hanyatt estem, mert a csoda sem gondolta volna, hogy max. kétszeri elolvasás után, -ami ráadásul nem is egy nap volt- ilyen ügyesen megjegyzi. ( bár mivel este készült, így elég sötét, de a lényeg látszik és hallatszik) A bolygós könyv most a nagy szerelem, gyakran lapozgatja. ...és olyanokat kérdez....


1 megjegyzés: