2012. január 3., kedd

Karácsonyi képes és ami utána jött :)


Nagyon gyorsan elteltek az ünnepek... szinte észbe sem kaptunk és már január lett. Persze nem csak a napok peregtek, hanem az események is, mert nálunk ez már csak így van :)

A karácsony estéjét ötösben töltöttük, vasárnap kezdődött a "buli" nálunk voltak Anyuék, Öcsém, Zoli Anyuja és testvére a családjával. Karácsony második ünnepén Apuékhoz mentünk ebédre, ott találkoztunk a család többi tagjával. Egyszóval zsúfolt, rohanós, fárasztó, de nagyon boldog ünnepünk volt. A gyerekeknek pedig szerintem így volt a legjobb :)

Most csak képekkel jövök, nagyjából időrendben vannak :)
Voltunk kirándulni is, méghozzá Agárdra mentünk el a termálfürdőbe :) bár erről nem készültek képek, de nagyon jól éreztük magunkat. A gyerekeket úgy kellett kihúzni a vízből. Van egy családi medence csúszdával meg mindenféle jóval, na ez volt a nyerő. (alapból nem szeretem csak a természetes vizeket, de ezt a fürdőt bárkinek ajánlom)

Az új évet itthon köszöntöttük, szilveszter délutánján eljöttek barátnőmék (az ő kicsijeik egyidősek a mieinkkel) este tűzijátékoztunk is, gondolom fél lakótelep szentségelt, mert igen hangosra sikeredett... :) Az éjfélt Zozi és Marci már átaludták, Zsuzsi jött koccintani és ő is lefeküdt. Meg mi is, csak úgy öregesen :) de így legalább nem voltunk olyan nagyon álmosak másnap, amikor Apuéknál volt az újévi lencseleves és még mennyi finomság tálalva.

...és van még egy kép (lehet ezzel kellett volna kezdeni...)  december elején sikerült végre találkozni Zsuzsi nővérével (utoljára kislány volt amikor láttam)

...Apácska a karácsonyi ebéd nyersanyagával :) saját fogás természetesen, és Badeni csuka néven fut a recept ahogy elkészült. Ajánlom bárkinek aki szereti a halat, mert valami fantasztikus :)
...aztán (mondhatnám bibibííííí) lett egy mosó-szárító csodagépünk, ami szintén fantasztikus, pláne, hogy azóta a lakás páratartalma jelentősen csökkent :)

...és Marci mostanság így... kis műszaki zsenim... :D

...ahogy a karácsonynak vége lett, Apa is öregebb lett egy évvel :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése