2011. október 5., szerda

Október...


kb. száz-ötvenhetedszer kezdek neki, hogy végre az a rosszkedvű bejegyzés ne látszódjon azonnal...

Bár sok újdonságról nem tudok írni, a kicsik hol jobban, hol pedig rosszabbul vannak. Egyik nap még Zozi orra folyik nagyon, krákog, köhécsel, másnapra mintha elfújták volna. Másnap már Marci orrát porszívózom, szortyog egész nap, vagy éppen a hasa megy... Most éjjel megint nagyon rosszul aludt, nehezen kapott levegőt, kb negyed óránként ébredt nyöszörögve. Hajnalban megint belázasodott, kapott kúpot ami szépen levitte, és bár az éjszaka hátralevő részét is ébren töltöttük, reggelre már láthatóan semmi baja nem volt... remélem így is marad...

Zozikám hétfőn újra elkezdte az ovit, cseppnyi sírás volt csak. De most inkább mulatságos volt a szitu: egész úton mondogatta, hogy ügyes lesz ám, nem sír, de vigyek majd tejszeletet délben. Megígértem, ment a szokásos rituálé az oviban, nagy bátran ment a csoportba, az ajtónál még egy utolsó előtti és utolsó puszira visszafordult, és könnybe lábadt szemmel mondta, hogy nem akar itt maradni. Kérdezem tőle, miért?  -erre Ő: sír a Zsoltiiii!!! (az egyik kisfiú, még szinte az egész napot végigsírja) De aztán az óvónéni felvette megölelgette és mire az ablakhoz értem, már nem volt semmi baj.

Annyira gyorsan telnek a napok, és szinte hihetetlen, hogy Zozi már egy hónapja ovis (na jó, azt az egyszer 3 napot és egyszer 1 hetet leszámítva) Marci pedig elmúlt 13 hónapos is... (na azt sem írtam még meg...) hihetetlen dolgokat produkál :)

Zsuzsi is észrevétlen beszokott az új iskolába. Volt az osztályfőnöke családlátogatáson, nagyon meg van vele elégedve. nem panaszkodhatok én sem, de nem akarok semmi konkrét dolgot írni, mert arra tuti rácáfol egy pár napon belül. A lényeg, hogy most nagyon lelkes, és nagyon remélem marad ez így :)
Ezek pedig hétvégi frissek :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése