2012. június 1., péntek

Ünnepnapok- hétköznapok :)


Név szerint a Gyermeknap...

Két napig tartottuk :) Először a kedvenc parkolóházunk által szervezett gyereknapos program volt, egy majdnem igazi kresz-pálya volt felépítve, azon lehetett végigmenni -ki mivel akart- kismotorral, kerékpárral, lábbal hajtós kisautóval, illetve gyalog. Természetesen be kellett tartani a közlekedési szabályokat :) Zozi imádta :) már majdnem minden közlekedési táblát ismer, hangosan mondta is a nevüket ezen ámultak-bámultak sokan, dicsérték milyen ügyes :) Jutalmul kapott lufit, matricákat és hűtőmágnest.
Vasárnap pedig a városunk parkjában tartott gyereknapi rendezvényen voltunk, na ott aztán volt minden jó :) az előadások mellett még körhinta, kis vonat, ugrálóvár, lufik, bazárosok, céllövölde sőt vattacukros is :D (ez utóbbi nekünk felnőtteknek volt nagy szám, mert bár egyikünk sem mondta, de úgy indultunk, hogy de jó lenne, ha lenne) A nap poénja pedig az volt, hogy Marcit is fel akartuk ültetni a körhintára, mondván, hogy Zozi is ekkora volt, amikor először körhintázott, és azóta imádja. Na igen ám, de egyedül nem mertük, így én voltam az áldozat :) kerestünk egy megfelelő méretű -jóóó naaagy- járgányt amibe én is beleférek. A helikopter pont jónak tűnt  így belepréseltem magam, Marcit pedig az ölembe vettem. semmi gond nem volt egészen addig amíg meg nem szólalt az indulás-jelző. Na attól Marci jól megijedt és sírni kezdett. A menet végéig torkaszakadtából ordított belém bújva/csimpaszkodva... Gondolom szép látvány lehettünk... Apácska le is fényképezte... (na de ez a kép az amit nem teszek közszemlére)
Később még felfedeztük, hogy vannak rendőr-, mentő-, és tűzoltóautók is. Ki lehetett próbálni mindet. Azt hiszem Zozinak az igazi gyereknap itt kezdődött és ért véget :) mindegyiket kipróbálta, sőt a rendőrautónak még a szirénáját is bekapcsolták neki és belebeszélhetett a mikrofonjába. A napot a kert/park mellett lakó mamáéknál fejeztük be, ahol vacsora is várt minket :)
A képek:

A hétköznapokról majd a következő bejegyzésben... elfogyott a kapacitás mára...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése