2011. június 20., hétfő

Tíz-tíz...


... na nem tiszta víz...
Hanem Marci hónapjainak száma... Hihetetlenül gyorsan telik az idő... Az említett "apró-gyerek" pedig természetesen egyre szebb, okosabb, kópébb. Kezdi megtalálni a dolgok humorosabbik oldalát, ha viccesnek talál valamit amit épp csinál akkor kacag saját magán. Pl. napok óta próbálgatjuk a brummogást, hogy megy az autó címen. Van amikor sikerül, de van olyan, hogy épp  nyálkifújás sikeredik belőle. Na ezen percekig tud nevetni.
Lusta... borzasztóan... vagy pedig tetszik neki, hogy anyja-apja cipeli a seggét. Fekszik-ül-áll(kis segítséggel)-némi kúszás, nulla mászás... Pedig jó lenne, ha belelendülne... Ha helyszínt kíván változtatni akkor kiabál egészen addig, amíg oda nem kerül ahová gondolta... természetesen mi unjuk meg hamarabb. Tehát az eleve kilőve, hogy hagyjuk küzdeni dolgokért. Próbálkozik kicsit elérni, de ha nem sikerül akkor jöhet a sírás... Na más nem, akkor majd elindul és a mászást megtanulja később.
A pocakját továbbra is imádja, tulajdonképpen bármit megeszik. Nagyon kevés étel az amire az első falat után elfordítja a fejét.
Megtanult integetni, na nem tökéletes még, de a kézmozdulat hasonlít és azért gondolom, hogy integetés, mert akkor csinálja, ha valaki jön, vagy megy.
Néhány hete megejtettük az első hajvágást. Muszáj volt, mert bár kihullottak az újszülött kori sötétbarna hosszú tincsek, és nőtt helyette szöszke haj, de a feje búbján megmaradt a régi hajból -szó szerint- néhány szál. Mókásan festett amikor fújt a szél és ott lobogott a haja... :) tegnap pedig kísérleti jelleggel kölcsönkértünk egy hajnyírót, és ledúrtuk  a többit is. Nem teljesen kopaszra, hanem olyan édes kis sünire :) Így most már igazi kis pasis lett a pofija. Bátyuskáját is kopasztottuk, neki is édes kis buksija lett :) Ilyenek :)

A második képen Marci áll a kiságyban :) eredetileg azt szerettem volna lefényképezni, hogy áll és egyik kezével kapaszkodik, másikkal pedig a vizes üvegét fogja, de nem voltam elég gyors...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése