2010. június 2., szerda

Itt vagyok ám...


... a kutyák sem ettek még meg :DD
Gyakorlatilag a kispasik szobája készen van, de...  Zozi megrendelt ágya még nem érkezett meg. Talán a hét vége felé... Ezért a "kisrácsos" még a mi mi szobánkban van. Szeretném, ha úgy költözne át, hogy akkor már a végleges helyén legyen az ágya és abban aludna. (álom-álom édes álom...) Nagyon bízom benne, hogy végre sikerül kicsit jobb alvásra bírni...  Így a fotók még mindig nem készültek el.
De, hogy ne maradjon ez a bejegyzés képek nélkül, teszek fel néhányat. Ezek a pünkösdi hosszú hétvégén készültek, Újszilváson voltunk a Pálinkafesztiválon :) Zoli Anyukája hívott minket, Ő a munkatársaival benevezett a főzőversenyre is. A második helyezést hozták el, így ezúton is gratula nekik. Csoda jót ettünk, bámészkodtunk, kóstolgattunk :) na nem csak pálinkát lehetett, hanem sajtokat, sütiket is. Volt ökörsütés, ami már csak azért is tetszett nagyon, mert eddig még így élőben sosem láttam. Zolikám kipróbálta a körhintát, kicsit tartottam tőle, hogy elszédül, vagy félni fog, így Zsuzsi is felült vele, de nagyon alaptalan volt a félelmem, mert végig nevetgélte a menetet integetett és nagyon büszke volt magára, hogy "igazi" autóban ül és ő vezeti.  
Tehát:

És az év nagy felfedezése: az eper. Imádja, nem lehet eleget adni belőle. Két kézzel tömi magába. Illetve most már villával, mert ez az új mánia, hogy ha valami darabos, akkor azt nem eszi meg kézzel, csak villával...
Íme:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése