2010. június 15., kedd

Adóságom...


Már több, mint egy hete kész van a kispasik szobája, csak épp roppant lusta voltam olyan rendet tenni benne, hogy fényképezhető legyen. No azért  ebben Zozi is sokat segített, mert mire a polcon rend volt, addigra a többi apró vacak borította be a földet :)  Hurrá mi lesz itt egy év múlva, mikor már két apróság pakol szét mindent :)
Lássuk csak akkor képekben... (a képek szokás szerint kattra nőnek)
Kispasik szobája... Ez egy L alakú szoba elég keskeny így jó nehéz benne bármit is normálisan elhelyezni. Ezt tudtuk kihozni belőle:
Amikor belépünk.

Kicsit balra nézve...

A szemben levő fal...

Az ágyak egyenlőre így vannak, de még lehet, hogy felcserélődnek. A kisrácsoshoz természetesen még tessék hozzáképzelni a baldachint és a fejvédőt.

Az ablakkal szemben, rögtön a szoba ajtajánál volt egy holt tér, oda vettünk gardróbszekrényeket, így legalább a fél lakás lomja elfér benne :)

...és akkor a szobarészecskék, avagy díszítő elemek:
Maradt az autós-szőnyeg, az alacsony polc a játékoknak, a falon mindig mosolygó napocska (ezt imádom), a micimackós képek és a lámpán hintázó bohóc (ez nagyon fontos az esti elköszönéshez)
Ami új az a csigabiga, a szekrény és Zozi ágya.



Zsuzsi szobája szerintem igazán csajos lett. Ez egy egészen apró szoba, de arra tökéletes, hogy ha vissza szeretne húzódni vagy épp netán tanulni szeretne a nyugalma meglegyen. Az ajtóból ezt látjuk:

Meg ezt:

Az ajtó mögé épp elfért a régi könyvespolca. Hát túl nagy rend nincs rajta, de még nem vettem kezelésbe...

Az ágyat nemrég kapta, és a szekrény is új. Az elefántos tapétacsík annyira meglepi volt, hogy fel volt ragasztva egyszer mire hazaért a suliból. De telitalálat.
Még azért bújkál benne a gyerek, mert az ágyát éjjel-nappal örzi egy maci :)

Zozi ágya és a hozzá fűzött remények beválni látszanak, amióta megvan ott alszik, néha délután a mi ágyunkat választja. Eddig két éjszaka lepett meg, hogy szép csendben megállt az ágyunk mellett és megszólalt, hogy anyaaaa...Szó szerint frászt kaptam, mert annyira csendben jött ki a szobából, hogy nem ébredtem rá fel... Most a meleg miatt többször 3-4-szer ébred, de már volt néhány teljesen átaludt éjszaka is. Na jó, olyankor fél 6-6 körül könyörtelenül riadó van, de sokkal nyugodtabban alszik, mint eddig. Reménykedem, hogy így marad...
 Hát ennyi...
Lenne még mit írni, de meglátjuk jut-e rá idő...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése