2016. április 3., vasárnap

Az elmúlt napokban...

Na, szépen vagyunk... Jól megünnepeltetem a blogot én meg eltűnök... Csak egy kicsit...
Tehát volt egy húsvét...  Khm...  Már egy hete...  Az azt megelőző héten csak hétfőn dolgoztam. Igaz akkor nagyon sokat és sokáig. Kedden vizsgáztam.  Szerdától viszont szabadságon voltam. 
Egy kicsit a gyerekekkel,  egy kicsit Apácskával szöktünk.  Nagyon régen csavarogtunk kettesben.  Anyu pénteken kora délutántól vigyázott a gyerekekre.  Zoli talált a közelben egy szuper helyet.  Ott töltöttünk egy éjszakát.  (képek lent)
Szombaton délelőtt felmarkoltuk az apraját a csapatnak és moziztunk. 
Vasárnap jött a nyuszi.  A fiúk focikapukat kaptak. Mostanában egyre többet fociznak,  így az örömük határtalan volt.  Zsuzsi sminkelős cuccokat... Háát bár nem nagyon mutatta,  de bízom benne, hogy kicsit örült neki. 
Hétfőn a család női tagjait locsolták a fiúk. Nagyon nem vittük túlzásba a verstanulást, mert nem igazán találtam nekik olyan igazi igazit... De végül egész jól összehoztuk.
Marci ezt mondta:
-Én még kicsi legény vagyok,  verset így még nem tudtatok.  De a Bátyám erős, okos,  a verset ezért tőle kapod.  Szabad-e locsolni? 
Zozi folytatta:
-Hétfőn reggel korán keltem,  ünneplőbe felöltöztem. Rózsavízzel elindultam,  e kis házba bekopogtam. Üdvözlöm a ház lakóit, keresek egy szép lányt itt. Rózsavízzel locsolkodom, piros tojást elfogadom. Szabad -e locsolni?
Kedden sajnos dolgozni kellett menni,  pedig olyan jó lett volna még itthon lógni.
Szerdán már minden visszazökkent a régi kerékvágásba...  Ovi, suli,  munka, én meg megint vizsgáztam egyet... (még kettő vár rám...) 
Viszont így rövid volt a hét. 
Viszont,  hogy ne legyen minden ilyen szép,  kerek, azért némi betegség is akadt. 
Marci már két hete nem tud kimászni a náthából.  Nem folyik olyan nagyon az orra, de mégsincs teljesen jól.  Ráadásul gyanús volt nekem,  hogy gyakran visszakérdez,  mint aki nem hall jól.  Szombaton reggel így elvittem a "fülecskés" doktor bácsi magánrendelésére.  Hét közben esélytelen végigvárni a sort a rendelőben.  Kiderült, hogy jól gondolom,  tényleg nem hall rendesen Marci, mert mindkét füle be van gyulladva.  Az érdekes, hogy nem panaszkodott rá, hogy fáj... 
Kapott antibiotikumot,  oviba nem mehet,  következő szombaton újra megyünk.  Remélem jobban lesz. 
Nos. Egyelőre ennyi jutott az eszembe...  
Ja, és készült szokásos húsvéti "ötös" fénykép is.

1 megjegyzés: