2014. december 14., vasárnap

Bulizós hangulatban

Kicsiny városunk kicsiny kultúrális központja idén az adventi időszakban hatalmasat alakított. Évről évre egyre több a látnivaló, több a program. És egyre jobbak!  
A pár éve megújult városközpont remek helyszínt biztosít ezeknek a programoknak.
Az egyik szökőkút pl át van alakítva hatalmas adventi koszorúvá. Ezt körülveszi idén először egy adventi vásár kézművesekkel, forralt borral, karácsonyi puncs finomsággal, kürtös kalács sütővel. Van egy színpad is, ahol minden nap (!) valami műsor van.
Tegnap este Zanzibár koncert volt. Naná, hogy ott voltunk :-)
Kicsit korábban mentünk, mert körbe szerettünk volna sétálni a vásáron. Na ez nem volt nehéz, mert tényleg csupán maroknyi az egész, de a hangulat amit kapunk az leírhatatlan. Minden meseszépen kivilágítva, mindenütt karácsonyi fények. Ha itt sem kerül valaki ünnepi hangulatba akkor sehol. 
A koncert szuper volt. Zozi és Marci a színpad előtt álltak közvetlenül, nem is lehetett volna elrángatni őket :-) Énekeltek, tapsoltak, sikongattak :-) Marci ugyan kézben volt jó sokat, de sokszor elmondta "jó buli, nekem való". 
Amikor vége lett a koncertnek Rita lejött a színpadról (igazából az Anyukájának köszönni) de a két kicsi odarohant és megölelték :-) Kaptak aláírt névre szóló kártyát. Zsuzsival pedig egy közös fotó is készült. Olyan jó kis este volt :-)

Kölykök a Mikulás ottfelejtett szánján :-)

A rénszarvassal
                 

A Hóemberekkel


Az adventi koszorú 

Ilyen szép a városháza most...

A körforgalom dombján egy kivilágított Angyal van...

Éés a koncert... pirosban...

...kékben...

...zöldben...

Apa kezében bulizó Marci

Zsuzsi és Rita

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése