2012. július 5., csütörtök

Júniusi hónapzáró képek


Így telt a júniusunk...

Június elején Apácska 3 napos távolléte alatt mi is szöktünk a gyerekekkel :) nagyon kellemes barátos, közösen főzőcskézős napot töltöttünk együtt.  A gyerekek élvezték a kertet, Marci még fára is mászott (na jó kis segítséget elfogadott) Aztán ahogy véget ért az ovi-suli, itthon megszaporodott a létszám... igazából szinte sosem tudom hányan is leszünk nap közben :) hol Zozinak az egyik kis csoporttársa jön, hol Zsuzsi barátnőzik, vagy egyszerre mindkettő :) Mindegy, szeretem mindegyiket, jól elvannak, aranyosak együtt.
Marci evészetéről már többször esett szó :) nem tudom megunni, de ígérem igyekszem befejezni :D Most még egy utolsó (?) sorozat... Csak mert annyira édes rajtuk :)  Egyenlőre elfogytak ebben a témában készült képek :)
Zozit elég nehéz mostanában fotózni, mindenféle pofákat vág :) ilyeneket...
Na jó, azért vannak jobban sikerültek is :)
Zsuzsi továbbra sem kíván szerepelni a képeken, itt-ott azért megtalálható... De hátha ma majd megenged néhány képet feltenni magáról... fodrászhoz megy ugyanis :) meglepő és egyben kicsit meghökkentő hajat talált magának. Kíváncsi vagyok a végeredményre... :-o

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése