2012. február 24., péntek

Másfeles


...Ő is öregszik... :D

Szinte hihetetlen számomra, hogy mááár háromszor 9 hónapot töltöttünk együtt :) Egy aprócska pöttyként kezdte, most pedig egy örökmozgó, mindent alaposan szemügyre vevő, mindent szétszedő, mindenbe belekotnyeleskedő, mosolygós, meg néha morcos, éppen szeparációs szorongós, anyába bújós onnan kikukucskálós, általában vidám, de akaratos kis-gombóc. Na jó, nem is gombóc, mert igenis fantasztikusan formás kisember. Még kicsit babás, de már a nagyfiús vonások is fellelhetők, ha -mint most- rövidre van nyírva a haja, olyan igazi csibészessé válik a tekintete.

Nem beszél még mindig, ő az én néma leventém, de mindent megért és mindent megértet. Ha épp nem beteg, nagyon jókat eszik, viszont ha beteg akkor borzasztó nyűgössé tud válni (pasiból van...:D...) olyankor szinte semmivel nem lehet megetetni. Jó az alvókája (istennek hála) napközben egyszer alszik (kb két és fél, három órát) este 8-kor kidől és bár többször megébred (van amikor 8-10 alkalommal, ha beteg még többször), de reggel fél 7-7-ig durmol.

Jókat játszik, ha épp kedve van egyedül is elvan, nézegeti a könyveket, lepakolja a polcról az összes játékot beül középre és mindet megnézegeti közelebbről (persze nem mindegyik bírja az ilyen kiképzést) Egyre többet autózik, tologatja őket, berreg hozzá :) Most a napokban felfedezte, hogy a tv alatti fiókban milyen kincsek vannak...-mindenféle tv-t, számítógépet különböző kütyükkel összekötő kábelek, cd-k, dvd-k, fejhallgató, stb...- nos mostanában ezeket nézegeti ma például kb 1 órát elvolt azzal, hogy kipakolta, bepakolta. Igaz a szobánkat így elég nehéz megközelíteni, de ő jól elvan.

Csütörtökön lett volna esedékes a 18 hós oltás... hááát elmaradt (hátha majd jövő héten...)  Elirigyelte Zozitól a legújabb vírusos nyavajáját, így most újra köhög, folyik az orra ... Tehát így pontos méreteket sem tudok mondani/írni, a súlya kb 12 kg, a magassága pedig olyan 85 körül lehet...  Ilyen... itt még a két betegség közt, hurkaevősen :) bohócosan kópéskodva,vigyorogva, ...és még hosszú hajjal...

...és hogy mi ismét ez a nagy dokihoz járás... Zozi ismét hazahozott egy vírust az oviból. Láza ugyan nem volt, de valami borzasztóan köhögött, és az orra is folyt... doki látta, kapott gyógyszereket, aznap éjszaka viszont nem aludt szinte semmit. Sírt. először, hogy fáj a feje, kapott nurofent, aztán pedig, hogy fáj a füle... (na az még sohasem fájt neki) Másnap fülészet, sajnos fülgyulladása lett... kapott rá gyógyszert, de csak Cataflam cseppeket... két nap múlva kontroll, még mindig nincs jól, így mégis kap antibiotikumot is. Hétfőn kontroll... Tegnap délután már Marci is kezdte a köhögést, ma reggelre az orrfolyást, adom neki is a gyógyszereket, hát meglátjuk... Az biztos, hogy a hét végére eléri az alvással töltött időm a 8 órát...   összesen...

Lehetne már tavasz...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése