2011. július 13., szerda

Csakazértis!!!


Apácskánk két hétre vette ki a szabadságát, gondolta kipiheni a nyaralást :) Nem így történt... :) Szervezkedtünk, hogy mi minden fér bele egy hétbe, hogy tartalmassá tegyük, ne csak a láblógatásé legyen a főszerep. Zsuzsi lelépett még hétfőn a Mamihoz, így csökkentett létszámmal üzemeltünk.
Majdnem címszavakban: hétfőn baracklekvárt főztünk, 
kedden horgászós nap volt,
szerdán meglátogattuk a dokibácsit, mert Zozinak aktuálissá vált a bárányhimlő-elleni második oltása. Hősömmel egy játékboltban kötöttünk ki, ahol jutalmul a bátor viselkedéséért választhatott valamit. Célirányosan ment, Ő már előre tudta, hogy buszt szeretne. Egy csuklós buszra esett a választása, ami/aki azóta alvócimborává lépett elő. 
Csütörtökön kirándultunk. A veresegyházi Medveparkra esett a választás. Pokoli meleg volt, ennek köszönhetően nem volt túl sok vendég, de az állatok sem voltak túl aktívak... Vittünk nekik finom mézet, de nagyon éhesek sem voltak... A macik csak heverésztek, illetve a tóban fürödtek. A farkasok nagyon elbújtak, róluk alig lehetett képet készíteni. De mi azért jól éreztünk magunkat, Marci végigvigyorogta az utat, mindenre rácsodálkozott, Zozi pedig a háromévesek kíváncsiságával vizsgálgatott mindent. De azért elhangzott itt is, hogy menjünk haza... Na 
pénteken viszont láblógattunk, bevásároltunk, főztünk, takarítottunk. Zsuzsit estére hazahívtam, mert már nagyon hiányzott a leltárból. Éééés készültünk a 
szombatra :) Ugyanis időjárásfüggővé tettük a szombati programot, ha melegszik a víz, visszamegyünk pancsolni Csopakra. Hááát jó meleg lett az biztos. Kárpótolt az egész elmúlt hétért ez az egy nap. Jó korán indultunk, így időben oda is értünk. Mi még egészen jó helyre tudtunk lecuccolni, de az első mártózás után már alig lehetett lépni a plédektől-sátraktól-törölközőktől. Zozi meg is jegyezte, hogy micsoda rumli van itt :) Nagyon élvezték a vizet, a pancsolást, a sarazást. Egy kedves kisgyerekes párnak köszönhetően, na meg annak, hogy Marci aludt, Zozit és Zsuzsit pedig lekenyereztük egy cső kukoricával, mi ketten is megmártózhattunk. Úsztunk egy kicsit. Hihetetlenül jó volt. Késő délután Füred felé kanyarodtunk, megnéztük a kacsékat, hattyúkat. Vittünk nekik kenyeret nehogy éhesek maradjanak :) Ettünk egy fagyit aztán indulás haza.
Tehát nyaralás ide, szabadság oda, csakazértis jól éreztük magunkat.
És képek... :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése