2011. március 9., szerda

Nevessünk is :) -Zoziszáj 2.


Tegnap reggel történt:
Zozi jön ki a szobájából, rám néz és közli: -Megyek felpattanok a motoromra, megyek a Spárba vásárolni...  ezzel elviharzik, de hallom, hogy hatalmasat esett az előszobában, óriásit csattant a kis tenyere a járólapon. Várom a sírást, ehelyett: -Hoppá, hoppá semmi baj, egy pillanat és jövök.

Délután pizzát sütünk, hagyom, hogy segítsen. Folyamatosan kommentálja amit csinál: -Ezt most jól megvillázom...

Amikor Marcit tisztába teszem ott áll a pelenkázó mellett, gyakran mondja: -Megszületett Marci :) -Hol született? Magyarázom neki, hogy hol, melyik kórházban. Ő rövidre zárja a témát: -De azért jó ám, hogy megszületett :) (imádom)

Ezt is le kell írni, nehogy a feledés homályába vesszen pedig előre tudom, mennyire fogja gyűlölni ha majd nagy korában felemlegetjük. Szintén egyik reggel, veszem le róla a pizsamát, pelenkát. Ül a pelenkázón, nézegeti magát: -Szép fütyi, jó fütyi :))

Ha már ez a téma... nem tudom milyen korban tesznek különbséget a nemek közt, de Zozi felfedezte, hogy vannak dolgok amiben más vagyok... Amikor fürdök szinte mindig ott sertepertél a fürdőben (már miért lenne az a néhány perc csak az enyém...) Egyik alkalommal: Anya, hová lett a fütyid? - Mondom neki, hogy nekem olyan nincs. Aznap este vigyorogva adja elő Apának, hogy a lányoknak milyük van... Ezt persze csak egyszer kellett elmondani, rögtön megjegyezte...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése