2015. május 12., kedd

Egészségnap az óvodával

Kicsit visszanyúlok a hétvégéhez, azon belül is a szombathoz. Akkor került megrendezésre az ovis egészségnap.
Titokban megjegyzem... (pfúj...) semmi kedvem nem volt az egészhez... de Marci egész héten azt emlegette, el ne feledjem... hogy szombaton a Cifra-kertben kell lennünk. (ez nálunk egy olyan szabadidőpark féle, füves, árnyas, szép)
Tehát nem volt mit tenni, Zozi, Marci és én biciklire pattantunk és odagurultunk. Apának dolga volt, de nagy meglepetésünkre és örömünkre egyszer csak ott termett :-)
A program az egészségről szólt természetesen.
-Volt zenés bemelegítő torna. -Családi versenyek itt 7 pályát kellett teljesíteni, a jelentkezéskor kapott névvel ellátott virág szirmaira pecséteket gyűjtve (Hétszínvirág ovi)
-Egészséges étel kóstoló. Ovis csoportok indultak különböző salátákkal. (Naná hogy a mi csoportunk nyert)
-Terápiás kutyabemutató. Különböző játékokat játszhattak a gyerekek a kutyákkal. Futóverseny stb...
-Kivonult  a Bonduelle (helyben van az üzemük) kóstolni lehetett a termékeiket. Zozi vagy 6-szor ment vissza kukoricát kóstolni, végül a kezébe nyomtak két doboz konzervet :-)
-Egésznap ingyenes ugrálóvár is volt.
-Ja, és ki ne maradjon, ott volt kettő tűzoltó autó is amibe be lehetett ülni. Zozi ki is használta. Marci most nem akarta, bár őt nagyon megijesztette amikor szirénázni kezdett...

Tehát egyáltalán nem bántam meg, hogy kimentünk mi is. Sőt... nagyon kellett egy ilyen nap :-)
A gyerekek pedig úgy elfáradtak, hogy hazaértünk, ebédeltek és egyik sem tiltakozott a delelés ellen. Aludtak majdnem 3 órát :-)

4 megjegyzés:

  1. Naná, hogy ügyesek voltatok! :)
    Jó kis programot dobtak össze...
    ...a kukoricakóstolás meg...egyenesen frenetikus lehetett a kis fickó :)
    Ölellek

    VálaszTörlés
  2. Nálunk is most volt hasonló rendezvény. Én nagyon szeretem az ilyen, kicsit kötetlenebb együttléteket óvónőkkel, szülőkkel, gyerekekkel :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Alapból én is szeretem, csak most nagyon sok volt a negatív dolog amitől legszívesebben beültem volna egy sarokba visítani... De kimondottan jót tett, hogy mi is részt vettünk. Bánram volna ha kimaradunk. Marci lelkesedése miatt pláne :-)

      Törlés