2014. július 14., hétfő

Mintha nyaraltunk volna...

...de méég neeeem, csak úgy éreztük.
Zsuzsi egy héttel ezelőtt lelépett... a Balatonra ment a barátnőjével és annak Mamájával. Mi pedig csak vágyakoztunk egy kis kikapcsolódás után... 

Viszont most nagyon igaznak tűnik, hogy "kérj és megadatik" :-)
Eleve úgy terveztük hogy a hétvégén csavargunk egyet cél nélkül a Balatonnál, ahol tudunk alszunk stílusban. ...és amikor már mindent megterveztünk ölünkbe hullott egy Balatonfűzfői nyaraló kulcsa :-D (kölcsön kaptuk hétvégére) 

Szombaton reggel indultunk. Felderítettük a helyszínt majd ebéd után a Csopaki strandon kötöttünk ki. Bár a víz hideg volt, a kicsik homokoztak, hintáztak, kicsit saraltak. Apácska úszott egyet. Neem én nem merészkedtem vízbe csak úgy bokáig :-D

Később fagyizni indultunk Füredre a megszokott fagyizónkba. Már gyanús volt, hogy alig találtunk parkoló helyet... hatalmas forgatagba cseppentünk. Az egész kikötő és a Tagore sétány dugig volt sátrakkal, kirakodókkal, mutatványosokkal, zenészekkel. Mindent kipróbáltunk, mindent végignéztünk. Szuper volt. 

Vasárnap már nem merészkedtünk strandra, viszont Siófokon a Galerius Fürdőt vettük célba. Nagyon jó választás volt ez is. Bátran ajánlom. Itt még az óriás csúszdát is kipróbáltuk. Marci az első pillanattól imádta, Zozi viszont az első köröket kihagyta de aztán alig akarta abbahagyni :-D persze ők úgy "utaztak" hogy az ölünkbe fogtuk őket (másképp nem is lehetett volna) 

A nagy lubickolás után még sétáltunk a parton és hazaindultunk. Kb két hétnyi élmény ért bennünket a két nap alatt. Kevés képet készítettünk de a lényeg látszik. Csoda boldog hétvége volt.

Kétszívószálas 
:-)
Balatont csodálók
Ilyen magasban voltunk Zozival, Apa és Marci ott lenn az a piros pötty 
:-):-)

2 megjegyzés:

  1. óóóó akár össze is futhattunk volna, mi is még épp ott voltunk. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony jó lett volna... erre gondoltam én is ahogy olvastalak...
      Majd legközelebb egyeztetünk :-)

      Törlés