2013. november 11., hétfő

Akkor hát...2...

... a jobbak :-) 

Az előző bejegyzésben nem is írtam Zoziról...  Hát vele csuda jó dolgok történtek csak :-) 

Amire a legbüszkébb (jogosan): megtanult két keréken bicajozni. Lélekben fel voltam rá készülve, hogy fogni kell majd a biciklit és futni vele napokon keresztül (képtelen is lettem volna rá, mert épp alig tudtam mozogni épp be volt csípődve a derekam) ... erre ő? Apa segítségével, kb 10 perc alatt tökéletesen egyensúlyozva úgy ahogy kell csak ment és ment... azóta is teker amikor csak időnk van -akár 10 percünk is- körbebringázza a lakótelepet. Mindenhová visszük a biciklit, Marcinak a motorját és mennek... mi meg futunk utánuk :-) 

A másik az a suliváró programok. Már régóta eldöntöttük, hogy a város 5 iskolája közül melyikbe szeretnénk majd járatni Zozit. Ennek az iskolának a sulivárójára (előkészítőjébe) jár Zozi szerda délutánonként. A leendő elsős tanító nénik tartják, amit nagyon jó dolognak tartok, mert így kölcsönösen megismerik egymást. Mi is kicsit jobban rálátunk arra hogy melyik tagozatra alkalmasabb a csemete. Egyenlőre úgy gondolom/gondoljuk, hogy mivel Zozi nagyon jól számol, a logikája is szuper, szeretnénk a matek tagozat felé terelgetni. Az pedig csak bónusz, hogy épp ez a tanító néni a legkedvesebb, a legszimpatikusabb Zozinak is és nekünk is. Olyan jó lenne, ha ez így maradna és nem csak így akarjuk látni, hanem így is lenne :-)
Ja és amit nem írtam ezzel kapcsolatban, hogy múlt szerdán még az iskola uszodájába is bevitték a kicsiket. Hát nagyon tartottam ettől a foglalkozástól, mert Zozi nem épp vizibolha... de mint kiderült teljesen alaptalan volt a félelmem, belement a medencébe... sőt a víz nyakig!!!! ért. Vonatoztak benne :-) Hát tudják ők, hogy kell belecsalni a félénkebbeket is, ez ismét jó pont :-)
Holnap után informatika "órájuk" lesz, utána pedig angol :-) A lényeg persze az egészben az, hogy imád odamenni Zozi, számolja a napokat, hogy mikor lesz ismét iskola... :-) 

Még írni akarok a kirándulásról, de a képek még a fényképezőn vannak, így azt ha lesz rá idő, akkor szerdán... Holnap vizsgázom, de majd csak csütörtökön dolgozom csak :-)  

Szóval ismét: ... folyt.köv...

2 megjegyzés:

  1. Drága Pannám!
    De jó ilyeneket olvasni!
    Remélem Anyud már jobban van! S mi a helyzet Zsuzsival/szerelem, tanulás/?
    Ölelés

    VálaszTörlés
  2. Nagy kalappal a vizsgához! Dejó, hogy írtál, persze a jóknak jobban örülök ;) Mi nem készülünk Ferikével iskolába, és olyan fura, hogy a korosztálya készülődik, egy mázli van, hogy a csoportban nincs rajta kivül más hivatalosan iskolaérett. Na, majd írok róla bővebben ;)

    VálaszTörlés