2011. december 19., hétfő

A nagy szökés :)


Még mindig hála a megmaradt üdülési csekkeknek, köszönet Anyunak, mert ismét elvállalta, hogy vigyáz a gyerekekre, Apácska ügyességének, és nem utolsó sorban a szemfülességemnek, mert kitöltöttem egy kérdőívet amiért kaptam egy kedvezményes kupont :)

Na szóval a sok hálálkodás eredményeképpen ismét megszöktünk kettesben :) Már kb. 3 hete tudtam a pontos időpontot, de nem mertem elkiabálni, nehogy valami közbejöjjön...

Tehát uticélunk Alsóörs, azon belül ez a csodás hely  Csütörtök reggel indultunk, és szombaton délben értünk haza. Igyekeztünk kihasználni ismét a kettesben töltött órák minden egyes percét és a lehetőségeket. Így a hotel minden kényeztető elemét végigpróbáltuk, nagyon jókat ettünk, ittunk, sétáltunk a kedvenc helyünkön Balatonfüreden :) megállapítottuk, hogy télen is gyönyörűűű. Csend volt, arra az egy délelőttre az eső is elállt, sőt sütött a nap, sirályok, kacsák, hattyúk... csupa-csupa cukorszirupos szépség.

A gyerekek demo-üzemre váltottak, állítólag angyalok voltak... vagy csak Anyu nem vallotta be hogy hány ősz hajszálat szereztek neki...  Bár amikor hazaértünk egy napig Marci nagyon haragudott rám, ahol ért ott próbált csapkodni... Zozi nagyon édes volt, bújt nagyon. Kaptak apró meglepetést, és előre beígértük ha jól viselkednek elmegyünk Kecskemétre -ahogy Zozi nevezi- a parkolóházba (Malom center) és a mellette levő körhintára is felülhet. Nos ígéret szép szó. Bármennyire nem kívántuk már az autózást valóra váltottuk az ígéretet. Most pedig minden szépen visszazökkent a szokásos kerékvágásba, Apácska dolgozik, Zsuzsi suliban, Zozi és Marci itthon ugyanis a héten már ovi sincs.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése