2019. május 27., hétfő

A konyha

...mert emlékszem ám, hogy ezzel is elmaradtam...
Szokásos "házgyári" lakás a mienk, ennek megfelelően a konyha mérete is kicsinek mondható. Az előző bútor sötét volt, illetve a világítás is olyan alig megfelelő, így mindenképpen világos szekrényeket szerettünk volna, sok-sok beleépített led világítással. Így lett a szín olyan törtfehéres, krémszínű. Továbbá, álmaim közt szerepelt, hogy sok-sok fiók legyen,  a felső szekrények pedig felfelé nyíljanak. Az, hogy a menyezetig legyen beépítve az asztalos ötlete volt, de így nyertünk egy csomó pakolóteret, ott vannak azok az eszközök, poharak, amiket kb 10 év alatt 1-2alkalommal vettünk elő. Nem szerettem volna fogantyúkat sem, így a fiókok is csupán egy sínnel nyithatóak.
Amit nem sikerült megvalósítani, az egy rolóval leválasztott polcos elem, ami a kisgépeket rejtette volna el. Viszont klasszul elbújt a mosogatógép,  és a gránit mosogató igazi ékszer lett. Fantasztikusan jó is, nem csupán szép.
A képek nem most készültek, azóta a kenyérpirító és a mikró is krémszínű lett. A padló szerintem telitalálat, laminált padló, kimondottan konyhába való, nagyon könnyű kezelni, és közel sem olyan hideg hatású, mint a járólap volt. Tehát imádás van.
Sajnos a falon levő burkolatot nem tudtuk kicserélni. (Bár ez a képeken nincs rajta) Ezt még az előző lakótól örököltem. Az biztos, hogy valami kell, mert északi tájolású a konyha és brutálisan hideg a fal, ráadásul így könnyebb tisztán tartani.
Hát ennyit tudtunk kihozni kb 3,60×1,80-ból... (egyben fotózhatatlan, így legózzátok össze)











4 megjegyzés:

  1. Klasszkkasszklassz!!!Szuperjó!
    Hasonló a mienkhez stílusban.Nalunk is kicsi a konyha, ezért majdnem a plafonig van szekrény - jó döntés volt. 🙂 Sok-sok finomság készül még itt! 🙂 Sok örömöt hozzá!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szuper, álomszép!

    VálaszTörlés