2009. november 23., hétfő

Virágos napom van ma


Apácska kérésére: múlt hét szombaton elmentünk megvenni Apácska álomfúrógépét. Tényleg hiper-szuper, még a panelt is fúrja :) Így történt, hogy végre -sok-sok (de legalább 3 ) hónap várakozás után- felkerült a falra A KÉP . Igen, igen csupa nagybetűvel.  Imádom, mert olyan vidám lett tőle a szoba :) Nna meg egyébként is a napraforgó a mindenem...
Tehát A KÉP: (Zozi épp aludt, így vaku nélkül ennyire voltam képes)

Másik virágos hírem, hogy gyönyörűen kinyíltak a konyhám ablakában a ciklámenek. Olyan jó :) Ráadásul vannak még lepke-orchideáim is, amik gyönyörű új hajtásokat hoztak, így remélhetőleg nemsokára virágba borulnak.
Íme a ciklámenek:
 Amiről pedig nem készültek képek: Szombaton délután Kecskeméten csavarogtunk. Csak olyan minden cél nélküli leskelődős, sétálgatós csavargás volt. Először a M. Center-ben néztük meg a kisvonatot és a törpéket. Vettünk Zozinak csizmát. (végre kaptunk olyat amit a jó magas lábfejére is gond nélkül fel lehet húzni) Apa egyetemen volt a héten, és mesélte, hogy a főteret gyönyörűen ünnepi díszbe öltöztették. Jó lett volna látni, de sajnos nem tudtuk megvárni. Már a közvilágítást bekapcsolták, de az ünnepi díszfényt azt nem. Lehet, hogy csak hétköznap világít? Hideg is volt, szitált a köd is. Viszont nagyon jót sétáltunk a levegőn.
Vasárnap Mamának a névnapját ünnepeltük. Ebéd volt, jól összejött a család. Kicsik, nagyok, mindenki. Természetesen Zozit nyúzták volna, ha Ő hagyta volna magát. De nem, neki most csak én létezem, aztán jövök megint én és megint én, aztán jöhet Apa vagy Zsuzsi. Ez persze baromi jó a lelkemnek :) Nna tegnap este már mondta, hogy nyanya... lesz ebből még anya is :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése